Cesty
Cest
je mnoho
různě sjízdné,
různě schůdné
klikaté,
či kamenité.
Někdy,
dobrá rada dráhá,
kde by šel, šla
dráhý, drahá.
Zda jít
doleva,
doprava
nebo
rovnou za nosem.
Kde,
ten osud výjde?
Co,
dělat jinak a jinde?
Jít tou cestou,
žít život ve snu,
nebo
ve skutečnosti....