Výročí
Koupila jsem Ti kytku, táto
bílou
v akci v Lidlu
Svěsila zobáčky už k ránu
hloupá holka
se nakazila asi smrtí
Tulipány vykvetlé ostře
až bolí
Že Ty jimi křičíš
tajně, jako vždycky
abys trpěl sám
A já měla roztroušené svědomí
navždycky
Je to k vzteku, viď
povstávat na přání z mrtvých
Dej si trochu
život mě ještě pálí v dlaních
Přečteno 110x
Tipy 33
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Kaj, Acortai, IkkarisKa, Jan Kacíř, Marťas9, Lesní žínka, Marten, IronDodo, Helen Mum, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)