Kdo ztiší se
Ten slyší
Asi
Hlasy
Co z hloubi přicházejí
Baví se a smějí
Zlobí se a naříkají
Přou se
I za pravdu dají
Kdo se ztiší ještě víc
Ten neuslyší nic
Než ticho
Hebké jako samet
Jako tma
Která by se dala krájet
A v tom tichu se ukrývá
Podstata bytí tajemná
Vše plyne, však nic se nemění
Tam kde duše pramení
Emoce námi hýbají
Pokoj nám nikdy nedají
Jsou tím, proč je život žit
Pod nimi však
Ticho
Klid