Žil, byl
Anotace: O památkách, které už nejsou nebo jsou rozpadlé. Rádoby vtipné ;o))))
Žil, byl
Černobyl.
A udělal bác!
Zbyl jen mastný plac.
Žila, byla dvojčata,
zedníky však počatá.
Letadlo je zbořilo.
Moc lidí pak zuřilo!
Žily, byly Trosky.
Kdy měly narozky?
Byl to dřív hrad.
(Co s nimi dělat?)
A teď, babo, raď!
Komentáře (0)