většina chlapů nemá ani páru o tom, co je to být skutečně chlap... dnešní ufňukaná doba neklade výzvy, vojna není, jen Barber shopy a autodetailing... nějak z tvé básně cítím, že víš...
28.01.2024 22:09:51 | stormeater
Ne že bych to přímo při psaní měla na mysli... ale děje se to, v obou táborech ovšem...
29.01.2024 09:11:28 | Ophelia81
Ale tož pravdivý to je, ne že ne...pokud ta bota patří ženský nožní bestii...
jiný ženský raděj choděj bosy, aby i ten kopanec od nich spíš pohladil, než zabolel a toho si některý pejsánci zkrátka neuměj vážit...holt o psech vždycky platilo, že občůraj každej patník...
Koukám, Ophel, že Amazonka ve mně je dnes hlasitá!:-):-):-) Ale co už, i Amazonka umí pohladit...nejlíp toulavýho voříška:-)*
28.01.2024 14:24:13 | cappuccinogirl
Za mě jsou Ženy lepší;)
28.01.2024 10:41:15 | Žluťák
Může být :) Děkuji
28.01.2024 09:50:54 | twisted.wicker