Zas další můra
zas sen padlý
co zůstal tmě tam za chapadly
jak dětské srdce
v koutku schovky
co vsune svůj tep za pendlovky
Ještě má těch snů plnou hlavu
ještě je slabá ozvěna
za vývrtkami Smrtihlavů
ráno jak kotva hozená
Noční můry v noci se daj...horší, když se "zdržej" a i ráno máš pocit, že čekaj na pozvání ke stolu a kafi:-):-):-)*
28.01.2024 14:56:59 | cappuccinogirl
Co by řekl váš seřizovač na chvalitebný?;)
Pěkná je.
28.01.2024 13:51:38 | Žluťák
děkuju, zkusím někdy nahodit, je to taková veselá kopa a má odpověď na všechno. :)
28.01.2024 20:55:37 | Dračí
Tep za pendlovkama mě moc zaujal, paráda!
Z můr nemívám dobrý pocit, i když jsou tak hezky chlupatý;-)
Pěkné dílko, jako vždy od tebe!
28.01.2024 12:35:23 | Rafinka