velebíš hlas
který můj není
skrze mě mluví pochopení
skrze mě žiješ
a čteš
pod citem cit
šeptám
krev
přelévá se
jak písek v hodinách
všechno je prach
jen já
a ty
slova jak strach
a plné lopaty
vždyť víš
víš o mně skoro vše
den za dnem
cítím
jsem s hlasem
a hlasem jsem
tak
jsme
tak
zůstanem