Na kameni víla
složená křídla tělo halí
Kolem tráva zelená
Potoka vlnky kameny zdobí
Spí
Rozkvetlý sen se jí zdá
Stébla trav tiše zní
Příroda tajně povídá
Paprsky slunce jí hladí tvář
zelená s žlutou perleť zalévá
Potok své vlnky rozlévá
Traviny tiše se vlní.
Spí a sní víla
Úsměv na tváři
Spí tiše,
Něžně.
Všechna tvá díla jsou něčím tak přitažlivě křehká...a tohle obzvlášť :-). Krásný den, příteli:-)*
29.01.2024 11:23:09 | cappuccinogirl