tam v zrcadlových stěnách
Motýl tušený křídly mává.
Barvy zrcadlí se na stěnách
Okolo není zelená tráva.
Jen
Květ ke květu se tiskne
Motýl křídly třepotá.
Uzavřen v tajném světě
Barevná jeho nahota.
Tak
Vůně a barvy
třepotavé chvění.
Voňavé, barevné snění
Ách...