Zrovna jsem péemýšlel, źe tvým textům se nedá prakticky nic vytknout, a ejhle: krásný pracovní den?:-)
Chmm...
Pěkný den, mkinko:-*
29.01.2024 12:27:15 | Žluťák
Krásný den i tobě, Mkinko. Tvá báseňka by měla v tom METRU bejt...spoustě lidem by srdíčko zahřála.
29.01.2024 11:57:22 | cappuccinogirl