myslela si
že tohle tlačítko
nikdy nezmáčkne
přestávala už ale rozumět
sama sobě
světu
neodbytný myšlenky
přetékaly přes okraj
bylo to jako ucpaná kanalizace
někam se to valilo
nedalo se to zastavit
vypnout...
,,jenom si zobnu
abych to na chvíli odklonila
abych si odpočinula...,, řekla
a pak
už to šlo všechno jenom do hajzlu...
Silný téma
naskočila bych po svým
myslela si, že se z těch sraček nikdy nedostane
přestávala věřit
pak přišel ten, kterej na rozdíl od ní věřil snad všemu
hlavně v to, že když jí podá ruku
ona ji uchopí
dojde jí, že
stoka nežije, stoka život nezná
a nechá se vytáhnout zpět na světlo
co na tom, žei jeho od bláta trochu zašpiní...
ze všeho
oklepou se
spolu...
(zkouška z nejtěžších a výsledek...nejistej, uvědomuju si)
29.01.2024 15:31:34 | cappuccinogirl