Vlci
Jsou vlci šedí
Co nocí jdou po stezkách životů
Pod síťovinou měsíce
K tůním krví kresleným
Jsou vlci tmaví
Co hladu spílají
Zvuky temnými z hloubi hrdel
Jdou zemí mokřadů a blat
Jsou vlci černí
Co jdou až na okraj
Kde ostroh skalní se s tmou loučí
Pod nimi propast co náruč
Jsou vlci bez klidu
Tlamy pokřivené touhou lovců
V čase bez výstrahy
Kdy ticho zůstává jako poslední host
Přečteno 104x
Tipy 22
Poslední tipující: ukrytá v máku, Acortai, Jiří I.Zahradník, Lesní žínka, narra peregrini, zde.neck, cappuccinogirl, Psavec, IronDodo, jort1, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)