Cesta je nit a má svou špulku
když zavedla mě
do útulku
bylo to až v Las Vegasu,
viděl jsem smutné oči koní
nikdo se nad ně nenakloní
viděl jsem stádo Pegasů,
jeden měl křídlo samou ránu
ke hvězdám vzhlížel
k bílým ránům
jeden měl křídlo zlomené
až tedy první hvězda padne
tak bude přání velmi snadné
a bude pro něj
pro mě ne
Hvězdná přání pro křídla a sny Pegasů také mám...
špulka nití snad zavede je cestou k lepšímu bytí...
Krásné to máš! Poklonka.
30.01.2024 17:09:09 | Rafinka
Skvělá...máš srdce předobré, dračí pane:-) smutnej osud nejen Pegasů, ale všech se zlomenými křídly zachytils... i já mám přání, i já - pro ně.
Krásná báseň. Dostals mě. Jen mlčím a myšlenky se rozletěly...někam do smutna. Ale nevadí. Je to...dobře.
30.01.2024 17:02:24 | cappuccinogirl