Štěstí moje, dobrou noc,
sny ti přijdou na pomoc.
Štěstí moje, klidně spi,
všechny chmury ustoupí.
Štěstí moje, očka zavři,
všechno krásné tobě patří.
Hvězdy tě vždy budou strážit,
na cestě tvé láskou zářit.
Život není příliš lehký,
člověk nesmí být jen křehký.
I ty na zem někdy padneš,
ale neboj, ty to zvládneš.
Hlavu vzhůru, zase vstaň,
pomocnou ti podám dlaň.
Štěstí moje největší,
v mých očích jsi nejlepší.
pěkná, motivační:-)*
31.01.2024 07:44:55 | o3_gambit
Gambitku, jako vždy díky...a motivační pro koho? Pro dítko, aby nezlobilo? Pro rodiče, aby byli trpěliví? Pro budoucí rodiče, aby dítko splodili? :-D
31.01.2024 12:15:14 | Jupiterka
Nádherná... nádherná, mamino:-)** WOW... sestřičko tolik mne těšíš:-)**
30.01.2024 22:07:42 | cappuccinogirl