sBASNĚMI
Stíny, co zahalily mysl mou v psaní,
kde hledat začátek věty? Nemám zdání.
Taham tě za B, aby byla jsi mi básní.
Nechť všichni co přečtou tě, cítí se pak krásní.
Přicházíš v momenty, v ty, kdy jsi čtenou,
v lásce, či smutku psanou, procítěnou.
Někdy zůstaneš věčnou,
jindy jen ke škodě zapomenutou ozvěnou.
Vždy jsem ale jen s Tebou
a ty jsi básní mou.
Mé poděkování s poklonou.
Přečteno 162x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, Anfádis, Dračí, IronDodo, narra peregrini, Tomcat, Marťas9, martinaV, Psavec, Matahaja, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)