Oranžový poutník
Dívala jsem se na měsíc
a byl jiný.
Já vím,
že každý díváme se z jiné strany.
Měřím Tě lásko pohledem
a obraz Tvůj na stěně.
Věřím Ti a stále vypadáš krásně.
Motám se jako po opici
kvůli tomu náledí.
A jak je Tobě,
když počasí se škaredí?
Maluješ ještě krásné sny?
Je poslední leden
a pár básní zachraňuji před košem.
Chceš je číst?
Ráno rohlík
a nohám se nechce.
Obejmutí, prosím.
Skutečně a něžně.
Namalujeme si měsíc spolu
v Tvých rtech
a půjdeme do úsměvu.
Třeba jednou
dáme knihu.
My dva z dalekého portálu.
Nazdar, mimozemšťanka
Ti dýchá u týlu.
Kde přistaneme?
Pohádka to bude
z osmého světadílu.
Přečteno 104x
Tipy 30
Poslední tipující: Misha, jort1, Iva Husárková, Anfádis, RadekČ, cappuccinogirl, Psavec, Jan Kacíř, kozorožka, IronDodo, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)