pózuje
v záři měsíční
pro oči netopýrů
třepetají křídly pod lampou
urputně
jako myšlenky na nahé tělo
dívá se do noci
nevidí, co vidět chce
po čem srdce prahne
co by chtělo
dlaněmi břicho pohladí
ňadra povzdech rozvlní
zašeptá:
„Splní se mi sen?“
noc pro ni odpověď nemá
je němá
jako ticho kolem
noc, že je němá, ale ale, co Tě nemá...pokud nehaleká radostí pohádkových laskavců-piští tichounce-decentně prostřednictvím šťastných netopýrů***ST*
01.02.2024 01:28:29 | Frr