Anotace: posypanými kořením
budovy z minulého režimu
(a srdce stále ledové)
nutí mě hádat poslepu
že dávat si třicátníky k svačině
je lepší jak kuře na medu
padesátníky už nepokoušu...
31.01.2024 22:12:24 | enigman
Už začínají křupat :D
01.02.2024 09:18:00 | zatoulané kotě
;-) Zajímavé velmi, milé zatoulané kotě :-)*
31.01.2024 20:49:39 | Ondra
to ano, to u některých bude ještě pravda i v padesáti*
31.01.2024 20:46:08 | J's ..
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?