vinavinavinavinavinavinavi
Lavinavinavinavinavinavin
naLavinavinavinavinavinav
vinaLavinavinavinavinavin
nevinaLavinavinavinavinav
nanevinaLavinavinavinavin
vinanevinaLavinavinavinav
nevinanevinaLavinavinavin
nanevinanevinaLavinavina
vinanevinanevinaLavinavin
nevinanevinanevinaLavina
nanevinanevinanevinaLavi
vinanevinanevinanevinaLa
nevinanevinanevinanevina
nemůžu za to, jsem nevinná ale nemá alibi..na prvním řádku vidím vínavínavíííííííína...pomoooooc
02.02.2024 01:14:30 | gaspacho
../ta naivňoučká- zcela zcela nevinná/ - bez viny, ať hodí po mně kalhotkami**
01.02.2024 01:33:21 | Frr
Bez pochyby
Bez pohybu
Bez pochyb
Bez ohybu
Bez chyb
Bez ;-(
Bzzzzzz
Jsi muška zlatá.
***
ST*
Ať se Ti daří IV
31.01.2024 22:36:36 | Fialový metal