Měsíc není vždy takový
Měsíc
není vždy takový
Někdo říká, že se rád schovává v pšeničném poli
Klasy šumí ve větru a slunce je rozsvěcí jako svíčky
Tak to prý říká: pole svíček
Sedí u jejich kořenů a skrývá svůj svit v zemi
Vosk, co z nich teče, se vpíjí do půdy a mísí se s jeho světlem
Ty svíčky nezhasínají
hoří navěky
Přečteno 179x
Tipy 31
Poslední tipující: Frr, Alala, mkinka, RadekČ, gaspacho, jort1, o3_gambit, Sonador, lawenderr, Jan Kacíř, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)