Zanícená víčka,
obnažená hruď.
Své ruce nejraději,
do ticha bych zabalil.
Rád by se smál
lehkomyslnému měsíci.
Na mých houslích,
však chybí čtvrtá struna.
Dva karafiáty na stéle,
od uplakaných múz.
V bílém prostěradle
vystoupím do nebe.
Jeřabiny budou někde,
tam nahoře plát.
Z rozmaru Paganiniho
na čtvrté struně.
https://www.youtube.com/watch?v=cgtv3ZNbeXI
Nemohla jsem si nevzpomenout, tož k hezounký báseňce hezounkou píseňku:-)***
Ten výtvarnej doprovod je zase úžasnej:-)*
PPÚ
01.02.2024 07:39:51 | cappuccinogirl