... některé květiny kvetou jednou za několik let... přijde to, neboj... Děkuji, JT
03.02.2024 22:25:13 | mravenec
Ano..nepotřebuje
Potřebuje..jen..klid v duši
a pak i slova bez rýmu..dají smysl..
má to své..klady**
Brzy bude i ten paprsek..nejeden
a zas pokveteš*
03.02.2024 12:47:12 | jenommarie