Na rubu ozvěnyVrací se mi dnesVzpomínky z dávných časů
Jsou nevinné, nahéZcela oproštěnyOd všech běsů
Ty mě navštěvují jindyJen Když Jsem Nepřipraven.....
v nálevně a nepřipraven
08.10.2024 19:54:30 | takova
To chápu...
03.02.2024 22:04:17 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?