Div nespálí nám slunce dlaně
je cizokrajné jako Ind
má loď má boky ladné laně
má loď má jméno Golden Hind
kolem je spousta dalších lodí
a kouzla moře co vábí
beránci mraků se tu rodí
a bříška maj jak koráby
Srdce jen plesá, když to vidí
tříští se vlna z perleti
plachty jak bílé pyramidy
jsou jak když motýl přeletí