Prší
Zem je vdečnápotřebuje napít, děkuje za každou kapku, kterou může lapit.
Voda je život pro nás i přírodu, jak ji je hodně tak jde o nehodu.
I zem může byt sytá, problém je na světě, potom lze počítats verzi o,, Ruské ruletě,, .
nejen zem, i člověk může vítat déšť, zvláště při 40° vedrech :o)
06.02.2024 19:24:50 | Aramgad
Tak, tak...
06.02.2024 19:26:49 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?