Je to nevšední a hloubavý a řekl bych obdivný pohled na to náměstí. Pro mě tím spíš, že sedávám (a píšu) v té tramvaji, která je slyšet o pár ulic dál...
11.02.2024 17:44:38 | Koala
nedávno jsem si prohlížel Prahu ve fotografiích z 50.let minulého století...kouzelné...
05.02.2024 16:43:40 | enigman
Moc pěkná, mkinko, mám blízko oblíbenou hospodu U Antoníčka:)
05.02.2024 12:24:25 | Žluťák
jen ze vzpomínek žít se nedá, zapomeň na něj, a najdi si někoho novýho a budeš veselejší, máš ještě hodně putování před sebou, a třeba nejen v té praze, kde to máš zjevně ráda...
05.02.2024 11:10:39 | J's ..