Jaro
Jaro blízko,
vítej jiskro.
Vůně květů,
měkkost mechu.
Travička svěží,
sláva nesněží.
Skalničky kuku
na slunce z vrchu.
Včeličky nástup
na jarní nášup.
Ptáci jak drbny,
kecaj moc brzy.
Jaro je období života,
každému hlavičku zamotá.
Nabudí na další sezónu
vyžene z hlavy pár démonů.
Tahle je jarně svěží, těším se...
Krásně se měj, Marťásku:-)*
06.02.2024 12:39:55 | cappuccinogirl
Už je to cítit ve vzduchu, že se to blizí, jak jsem šla po noční domu slyšela jsem zpívat ptáčky, hned bylo líp. Pa a hezký den a děkuji za nahlédnutí
06.02.2024 13:02:14 | Marťas9
Všechno bude zase snazší,
jen ty hormony... ty se plaší:-)
Moc pěkná, Marti.
06.02.2024 11:27:17 | Žluťák