nemohl jsem usnout
musel jsem pořád myslet
na poslední události
cítil jsem emocionální přetlak
když už bylo jasné
že nezaberu
vzal jsem telefon...
chtěla se vyzout
udělat si pohodlí
řekl jsem jí
aby si nechala boty
povídá: ,,tobě na tom záleží?,,
a já: ,,ano
je to pro mě důležité,,
vyhověla mi...
nad portským
jsem vznesl dotaz
proč se to vždycky stočí k sexu
odpověděla mi: ,,protože
už jsi takový
takhle to dostáváš
ze sebe,,
vložila se mi do rukou
jako hudební nástroj
a provokativně dodala: ,,hraj...,,
milovat se s ní
bylo
jako malovat
pouliční malířku
ukázala mi
co by se nám oběma
mohlo ještě líbit
vedla mě
a proč do poslední kapky?
tak to
mi taky ukázala...
Takze veškeré chtění svedla na tebe. Ani se nepřiznala, že to chtěla víc?
06.02.2024 15:10:44 | Narragan
Co píšeš, já si představím
Co si představím... se mi zatra líbí.
Co se mi líbí... zatra ráda čtu!!!
Skvělá je!
Krásnej den, příteli:-)*
06.02.2024 13:06:15 | cappuccinogirl