Milovala jsem tě
Anotace: Opět zklamaná...
Dlouho jsem tě milovala,
pohledem tě spalovala,
v noci oka nezamhouřila,
ve dne rozpačitá byla.
Jen na tebe jsem myslela,
tebe obdivovala,
s tebou vždy usínala
a s tebou se probouzela.
Každý tvůj pohyb sledovala,
všechna tvá slova poslouchala,
ale vnímat je nedokázala.
Dlouho jsem tě milovala,
dlouho se trápila.
ale teď už vím,
že se více nespálím.
Komentáře (1)
Komentujících (1)