Anotace: rezignovaně
Sbírka: Dva svetry
mávátkem mi zamávejtesrovnejte mne projevemdo latě mne pěkně dejtes bolševickým úsměvem
ve svém věku kalit voduraděj půjdu do průvodu
těžko budou dneska asizase stříhat moje vlasy
...tys to asi zažil...jak čtu...;-)a nejsi sám...komu se do průvodu nechtělo.
06.02.2024 23:21:03 | Marten
jojo zažil a doufal, že už to nezažiju
07.02.2024 16:50:22 | Uličný
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?