Blesklo noční obloze
Zlatý prach
Přivezla ti ve voze
Co se s ním
Kodrcá sem tam
Po hvězdách
Je pro tebe
Když malomocní znechutili ti
Na jiném nebi psát
Teď jsi v prachu
Avšak zlatém
A tím budeš ledaskoho
Srát
Děláš na ně dlouhý nos
Jakoby nic
Tím štveš je ovšem ještě
Víc