Na vlnách meditace,
vytěsnit zvolna okolní svět
Nevnímat okolí
Nitrem, hudbou se nechat vést.
Tolik, tolik je v životech cest
každá smysl a účel má.
Do buněk tón zvolna proniká
Ticho, prázdno, klid a mír
Krásná meditace, kéž by se ti dařilo přenášet ten klid a mír do života :)
07.02.2024 11:24:01 | paradoxy