Zapomnění v parketách
Anotace: stejně to nepomáhá...
Parkety
vrcholky Matterhornu
schody do pekla
do zdi...
INFINITIVY
sedět
koukat
přemýšlet
být smutný
číst
nechtít
muset
pospíšit si!
I´m learning English to get a good job.
(Učím se anglicky, abych získal dobrou práci)
Ouu jés, jés, very gůd!
I´m observing parquets to forget.
(Sleduji parkety, abych zapomněla)
What??
Jé, pardón, to je asi jiná stránka...
Komentáře (1)
Komentujících (1)