Chceš mluvit
A přitom všechna
Slova opouští Tě
Na zápraží mysli
A tvá hlava
Zeje prázdnotou
Kolik lásky
Je potřeba
Pro spasení
Tibetského ticha
Ve Tvém nitru?
Všechno se už
Dávno odmlčelo
Ve světě múzy
Dalšího úplňku
A tak mlčíš
Dál a proplouváš
Mezi dny
Až než rozezní se
První zvony jara
A tvá duše procitne
Až než... jelikož, protože... básníci po jaru lačnící. Pěkné, Denael.
07.02.2024 22:34:44 | Jiří I.Zahradník
Užívej si své ticho, Denael,
až rozezní se první zvony jara,
rozezníš...:-)*
07.02.2024 20:09:25 | cappuccinogirl