psychiatr zlomený
„klidně vybreč slz oceán
máš nárok jako nikdo jiný
nechci tě vidět ve hvězdách”
-
kolik básní ještě musím napsat
aby mi přestal chybět táta
kolik let to ještě bude bolet
než mě bude mít máma ráda
čtu příbalový leták
plný nežádoucích účinků
vždyť je mi sedmnáct
proč nedostatek serotoninu?!
nebaví mě vracet se domů
je tam teplo, ale není
v srdcích pouhý déšť
a společné jen příjmení
Je moc dobře, že svou vnitřní bolest ventiluješ ven, jsi mlaďounká a já úplně souhlasím s Krahujcem, napsal svůj koment skvěle. Pokus se usměrnit svůj svět tak, aby ti byl co nejpříjemnější. Pak i to zlé a nepříjemné, se daleko lépe snáší. Drž se. A přeju, ať je líp.
08.02.2024 15:13:59 | cappuccinogirl
Svou psychiku můžeš výrazně změnit k lepšímu pouze ty a vytvořit si vlastní uzdravení "sama sobě psychologem a psychiatrem", kdy si vytvoříš svůj naplňující svět činnostmi, které Tě baví. Hodně pomáhá pohyb , sport, být s kamarády...mít koníčky...a pokud máš lehké deprese, tak pomáhá Třezalka, ale nesnese se chemií, kterou bereš. Pokud máš těžké deprese a jen ležíš, tak hladinovky jsou prozatím jedinou volbou. Nejvíce pomáhá víra v sebeuzdravení.Přeji ať se ti život a psychika zlepší.
08.02.2024 09:16:31 | Krahujec
Děkuji moc za hezká slova. Samozřejmě pracuji na tom (a spolupracuji s odborníky), abych se nesesypala. To, co tu nechávám “na papíře” může znít hrozně, ale také to tady zůstává-a ne ve mně. .
08.02.2024 10:16:11 | zatoulané kotě