Uzavřený svět,
okolo cest spousta se klikatí.
Malá ta branka
schovaná v úpatí
Uvnitř barevné stěny
z venku splývavá šeď
Uvnitř varhany hrají
v minulém budoucnu hrají i teď.
Venku neslyšet, nevidět nic
Vchod nitrem je vidět
kdo hledá vejít smí
Pro všechny další a další dny.
A