Slovo
Z úst se dere
mozek vyslal,
zvuk se nese
pokyn vydán.
Ticho uvnitř
slovo milé,
rána z dýky
slovo bolestivé.
Dobré slovo
láska v srdci,
mnoho takových
více lidem sluší.
Na slovech..záleží..jj umí ranit, pohladit. ;)
11.02.2024 17:14:31 | jenommarie