Jsem idiot
Dělám idiotské věci a když je tma
Myslim si že mě máš ráda ale je to jen představa
Mám v hlavě všechny správně vyřčené myšlenky
Ale moje pusa říká nesmysly
Protože jsem idiot
Vzal jsem si tě a pustil tě až když jsi byla na zemi
Máš to zapotřebí?
Snášet idiota?
Obdivuju tvou trpělivost
Když už si myslím že jsme ten most spolu přešli
Ukáže se že ty pořád stojíš na začátku
A já padám do propasti a volám na tebe
Že nikomu nedovolím
Aby ti ublížil
Chci se jít zahrabat
Miluju tě ale jsem idiot
Mohl jsem udělat všechno jinak
A lip
Ale jsem idiot
Kéž bych ti směl říkat lásko
A nemít v hlavě
Že ty to tak nechceš
Loučím se s tebou
S laskou
Tvůj oddaný
Idiot
Trumfnul jsi Dostojevského! V mých očích jistě... tohle se mi četlo daleko líp!!!
09.02.2024 16:20:40 | cappuccinogirl