Stará čítanka
V rukou mám
Baladu o drobnostech
od Villona.
Pak skáče
okolo lesa, pole lán.
Karel Jaromír Erben sám.
Kytice,
jejíž obsah
je stále nám znám.
A písně kosmické
zpívají od Jana Nerudy.
Ach, taková krása
ve slovech literatury.
Na školku dětí
i svou v knihovně vzpomínám.
Úctou šeptám.
09.02.2024
Přečteno 152x
Tipy 40
Poslední tipující: Misha, Paulín, Jan Kacíř, Ďábel sám, Koala, jort1, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Frr, Tomcat, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)