Prvá je len jedna,
prvý bozk, prvý sex,
prvé milovanie,
prvá kniha
prvá je len jedna
tak to už býva
prvý závan múzy,
niečoho väčšieho
je to väčšie,
je to väčšie ako ja sám
prvé zakopnutia,
prvé pochopenie,
prvýkrát lietam
prvýkrát ten plameň
v očiach,
že zdolám ten prieplav
kráčal som nevediac kam
ale vedel som, že niekam
prvýkrát stratený,
prvýkrát zranený,
prvýkrát zmenený
ďakujem vyššej sile,
že nedokonalý ale veselý
Prvá je len jedna,
prvá je len jedna,
prvá prehra, výhra,
prvá sedma
a späť v hre
prvá je len jedna
ale toto nadšenie
je večné...
A láska
První je jen jediná,
od ní všechno začíná
a každý s úsměvem vzpomíná...
Krásný den, Davi:)
12.02.2024 20:37:02 | Emily Říhová