Ruchu města dej na chvíli vale
A rozeběhni se po stráni
Ruce zvedni vzhůru k nebi
A slunce vezmi do dlaní
Úsměv pošli vzhůru k slunci
Ať zahřeje tvou bledou tvář
Ty a slunce v jednom tanci
A vůkol jeho svatozář
Touhu svoji odevzdej slunci
A smutek pošli do mraků
Božský déšť očistí tvou duši
Pod duhovou klenbou zázraků