Když nemáš proč se smát
A nevíš kam se dát
Jdi za sluncem
Když ztratil jsi cestu svou
A dlouho už jdeš tmou
Jdi za sluncem
Když nemáš proč už žít
Tak nechej všechno být
Jdi za sluncem
Nech se sluncem vést
Zbavený všech pout
Oheň v srdci tvém
Nesmí pohasnout
Vždyť slunce tam v dáli
Nádherně hřeje
A krásně pálí
Pak vítr začne vát
A slunce tě bude hřát
Když jdeš za sluncem
V tváři pláč a smích
Vždyť láska není hřích
Když jdeš za sluncem
Nech se sluncem vést
A nechej mraky plout
Láska v srdci tvém
Nesmí pohasnout
Vždyť láska a štístko
Jsou tak blízko
Když jdeš za sluncem
Mám tuhle písničku taky moc ráda a tvá úprava, která do ní vnesla hřejivost a světlo slunečních paprsků se mi moc líbí, hned jsem si to zkoušela zazpívat a bylo mi u tohjo moc fajn, takže rozhodně děkuji za příjemnou chvilku:-) Krásnej večer přeju:-)*
12.02.2024 20:37:03 | cappuccinogirl
Není nad to, když je člověk sám sobě inspirací a múzou:)
12.02.2024 20:07:39 | Žluťák
Prostě když si občas vystačí sám :D
12.02.2024 20:14:04 | kozorožka
... tak je sám sobě potěchou;-)
12.02.2024 20:19:58 | Žluťák