do zvuků vichru
bambusových kmínků
jdou tyn dam jdou jdou
tyn tyn dam dam dum
zaštěkal pes
sám
bez ozvěn strachu
tmou
dam dam dum tyn tyn jdou
vyje si měsíc do mraků
dum dum dum dum tyn dam dum
spím
do fujar fičí
tyn tyn dum
tlukotem noci
snům
zázrakům