Jsou jiskřivé noci
Jsou jiskřivé noci
a rohy ulic
a světla nad vchody
„Máš studený ruce
je ti zima?"
V tu chvíli bylo nebe plné věčnosti
její hlas voněl po ohni
a loňských blahopřáních
Spaloval mi oči
Možná
mi v tu chvíli došlo
že ona není já
že někteří lidé jsou zakresleni na mapách
a že jediná skutečná věc
je to moře
v mých dlaních
Všude ho nosím s sebou
Jsou temně hnědé
(její oči)
a naše oteklé stíny
vplouvají skrze sklo
do cizího domu
Chvíle ticha si žádá vysvětlení
Hřeju si ruce o chodník
a chytám svý slzy do dlaní
ZASE
tak moc jsem se pořezal
o tu chvíli
„Hej, ty brečíš?
Neboj se..."
Jsou jiskřivé noci
a rohy ulic
a světla nad vchody
Hřejivý dech
a tající ledová socha
u mokrý silnice
Jsou jiskřivé noci
a rohy ulic
a světla nad vchody
Přečteno 197x
Tipy 29
Poslední tipující: Frr, Pablo Kral, Amarylka, kozorožka, mapato, RadekČ, cappuccinogirl, jort1, Ondra, IronDodo, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)