Starý školní atlas světa
Listovala jsem si po ránu,
než vypila si kávu.
Byla ještě tma
a voda se mi zdála průzračná.
Četla jsem o Africe
a vzpomínala na Sáru,
z Ghany, co jsem si psala.
To bylo dávno
a pro čas bych zaplakala.
Co na tom, že jinou barvu kůže má?
Já jsem zas na slunce plachá.
Hlídám lampu,
až zhasne.
Včerejší rohlík.
Pohroužení krásné.
Přečteno 138x
Tipy 21
Poslední tipující: Misha, RadekČ, Jan Kacíř, Psavec, jort1, Chane, Lighter, Ophelia81, Ondra, IronDodo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (2)