Z prstů sis poskládala brýle
a slunci na plakátu
dívala ses do očí.
Je krátká ta chvíle,
kdy člověk se, ani, nenaděje,
a jiskra přeskočí,
a den krásný je a hřeje.
Sluníčko směje se z plakátu
a dívka na něj kouká...tu
přistoupíš k ní ty
a sluncem zalitý
den máte oba:-)*
Hřeje tvá báseňka, Kane. Děkuji za příjemnějšé den:-)**
14.02.2024 11:07:56 | cappuccinogirl