Co určí, co málo je, co moc
Každý jiné potřeby má.
Najdou se sotva podobní
Komu stejné - stejné dá
I málo je někdy celý svět
A někomu nestačí všechno hned
Někdo v skrytu má a dá
Když je jeden, nebo dva
Někdo hmotné má
jiný dary mysli, ducha dá
Pro každého jiné víc
někomu nestačí však nic.