Dlaně o stehna třu si...
Nádražím projel dnešní vlak
Až do oblak
A kolejnice táhl a zvedl za sebou
Jak bouři jarní táhne mrak
Mikroskop boží žízeň rtů hlídá
Však pouze zívá
Těch cestujících většina
Otevírají v kyslíkovém dluhu pusy
Dlaně o stehna třu si
A vím, že stanici s čepicí červenou míjím
Cestuji do mračen...
Přečteno 129x
Tipy 17
Poslední tipující: ukrytá v máku, jort1, IronDodo, Psavec, o3_gambit, Ophelia81, Marcone, Kan, Frr, Chane, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)