Vzpomenu si i zítra?
Vše, co mám
jak prach
prosype se mi mezi prsty.
Jen
vyřčené a vykonané
potáhne se jak stín
či rozsvítí tmu
Láska
byla, je i bude
Teď sypu si
Dej, ať i zítra vzpomenu.
A když ne, tak vyřkneš a vykonáš něco nového a bude:-)
14.02.2024 22:15:16 | Žluťák