Martina se ve tmě ztrácí před očima
Anotace: * https://youtu.be/t5NOYJYFmNk?si=NtsXavkxi1Eb-q7C
Nikdo nechce slyšet že je jen ten druhý
A kdo chce vlastně vědět že tam kde lidé vidí duhu
Ty vidíš jen barevné pruhy
Nechci už stát opodál když moje srdce bije jenom pro tebe
Vím že už jsme oba blízko ale tam kde ty máš peklo tam já mířím přímo do nebe
Koho vlastně miluju? A proč?
A kdo teď vůbec jsem?
Život je těžký když hledám směr ačkoliv vím že se nechci ztratit
- ne bez tebe
A.vim že dokud tě nebudu mít u sebe
Tak nikdy
-nikdy-
Nebudu spát tak klidně
Budu se o tebe bát
Ale při tobě stát
Jenže ty to nevidíš
Nebo vidět nechceš
Jsme dvě různé cesty vedoucí do nikam
To jsme my dva
Já tady
A ty tam
Přečteno 125x
Tipy 11
Poslední tipující: Vivien, Marten, jort1, Ophelia81, IronDodo, Chane, mkinka, cappuccinogirl
Komentáře (2)
Komentujících (2)